Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 2 de març del 2013

Siluetes amb aigua.













(Clicant la imatge es fa més gran)

El llevant és com el foc, t’hipnotitza.  Quan te’l mires t’hi encantes però, saps que pot ser mortal, té aquella atracció de tot el que està prohibit, al menys és el que em fa sentir.
Finalment ha arribat la llevantada  i amb ella l’esperada pluja,  si tot va bé aquest cap de setmana navegarem aquestes aigües tèrboles i sentiren els seu darrer sospir,  m’agrada navegar-lo  quan les seves urpes estiguin amagades  i deixi de ser amenaçador, però  això és una altra història, el que sí he fet és anar a contemplar-lo i avui us deixo algunes imatges d’aquest dissabte al matí a Llançà amb altres companys que també l’han gaudit.
Tot i que aquest blog vol ser de fotografia nocturna i crepuscular,  també hi posaré algunes dels móns propers que vagi explorant. Són proves arriscades...,  petites incursions a una visió diferent  de la fotografia esportiva, diguem-ne que el nexe d’unió amb la nocturna és la velocitat baixa d’obturació. Si normalment quan surto a fer nocturna trec una foto per hora, avui he tronat a casa amb 350 fotos fetes amb poc més d'una hora. Al visionar-les no m'ha costat gaire de fer la tria, sabia el que buscava i ràpidament s'ha aprimat el paquet a aquestes dotze que us mostro i que finalment em quedaria amb dues d'elles. 
Aproximació a les dades tècniques.: Aquestes imatges s’han fet entre les nou i les deu del dissabte 2 de març a prop de Cap de Ras (Llançà), he utilitzat un teleobjectiu Tamrom, el diafragma de la càmera i, degut al sol hivernal que hi havia, ha estat força  tancat, entre f16 i f22. Les velocitats d’obturació han anat variant molt, però estaven sempre entre ¼ i 1/30 part de segon i, la sensibilitat era de 100 ISO. He disparat en RAW i en  ràfega, posteriorment els he revelat  amb el software propi de la càmera (Canon) tocant bàsicament  el contrast, posteriorment  i en “fotoshop”  he modificat lleument la composició (enquadrament) i l’ he passat a blanc i negre.
Ja sé que molts de vosaltres  trobareu que les imatges són borroses ;-) però a mi m’han agradat i per això les comparteixo. Pots dir-me quines són les del teu gust? 
Gràcies! :-)

2 comentaris:

  1. Jo em quedo amb la 1a i la 7a

    Molt bones fotos en aquest blog. Felicitats

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies..., he vist que ets un gran amant de la fotografia i la natura. Magnífica combinació!

      Elimina