Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 1 de setembre del 2017

Tot té un final




Tot té un final i aquest estiu sortosament sembla que comença a donar senyals de canvi. Segur que molts no són d'aquest parer però, personalment és l'estació de l'any que menys m'agrada. És la més dura en tots els sentits, la llum és massa dura, plana, no hi ha ombres, fa massa calor, s'escalfa el sensor i el cap, tot plegat fa que em senti esgotat, de fet a mi em serveix per fer un kit-kat i canviar de registre.  
Sortosament comencem a veure's aquests senyals en el comportament de les aus migratòries, de fet des de finals de juliol i principis d'agost comença el pas d'aus migratòries però, ara és quan les més emblemàtiques es preparen pel gran viatge.
Avui us deixo unes imatges fetes als aiguamolls, en els pocs estanys on encara hi ha una mica d'aigua, allí s'hi concentren grans estols d'aus intentant endur-se al pap tot allò que els hi pugui aportar una mica d'energia per aquesta gran volada.  

4 comentaris:

  1. Guau! Deu ser un espectacle veure tots aquests animalons junts... La boira dona un puntet d'exquisidesa a les fotos. Bon recull!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta setmana s'han produït alguns dies de boira però ara la tramuntana ja se'n cuida d'escombrar-ho tot i portar un aire sec i fresc que ja el necessitavem.
      L'aigua d'aquest estany es manté de forma artificial per bombament. Soc del parer que els estanys han de seguir els ritmes d'inundació naturals.

      Elimina
  2. Coincideixo amb tu, ja hi ha ganes que s'acabi l'estiu... a part que les condicions de llum són les pitjors, és l'època que hi ha més gent a tot arreu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi se'm fa cada any més llarg, em passen les ganes de tot
      Una abraçada

      Elimina