Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 5 de setembre del 2017

Resultat del concurs


Finalitzades les tretze setmanes de joc de l'endevina qui és, ha arribat l'hora del recompte final, en l'esprint final hi han arribat 4 concursants, els quals i des del primer dia han portat un ritme de cursa molt fort, ells, han anat encertant una per una totes les preguntes, en comú tenen la constància, la qual cosa els fa ser guanyadors, aquesta és una virtut poc freqüent a dia d'avui. En segon lloc tenen en comú l'anhel d'aprendre i això els farà uns triomfadors allà on es posin i en tercer lloc tenen una estima pel mar producte d'aquesta actitud devant del desconegut.
Tots han fallat la mateixa pregunta, era la pregunta que no era cap espècie de peix, cnidari, mol·lusc o crustaci, era un ocell marí, la del corb marí emplomallat, aquí crec que us vaig pillar a contrapeu, una mica de dolenteria per la meva part i una pregunta gens fàcil de respondre per la seva semblança de de les dues espècies presents. De fet vàrem començar amb preguntes de les espècies més comunes i conegudes i ho hem anat complicant una mica més cap al final. La darrera setmana pensava que l'espècie del peix que sortia no l'endevinaríeu  i la vàrem clavar tots. Sou uns cracks!
Tal i com us he dit el regal serà una ampliació d'una foto que hagi fet, al final el més important no és el premi si no el que hem compartit tots plegats.
He d'agrair també alguns dels que m'han ajudat a aclarir algun dubte a l'hora de la determinació de les espècies, com ara són en Miquel Pontes i Josep Mª Dacosta de Marenostrum, l'Albert Ollé Callau i en Domènech Lloris que em van ajudar molt en una de les setmanes que al final vaig haver de treure una de les fotos ja que era molt difícil poder determinar amb exactitud l'espècie.
De tots quatre n'hi ha un que ha tret un punt més que els altres, aquest ha estat en Lluc Ausellé amb 24 punts, ell no és el primer any que participa i té les guies del Toni Llobet fetes caldo de tant de consultar-les, felicitats, Lluc! Els altres tres amb 23 punts han estat la Sara Vergonyòs, en Joan Basí i en Fran Masip però, el que us he dit, per mi tots heu estat els guanyadors.
També vull agrair-vos la participació de tots els altres. : Quim, Manel, Elena, Max, Guillem, Irene, Joan, Artur, Rosa, Jordi, Mariona, Esther, Josep, Narcís, Miquel, Josep A., Antoni, Jordi G., Laia, Carles, Iu, Joan M., Diana, Júlia, Quirze, Quel, Joan Josep, Biel i, Susi. A tots vosaltres gràcies per haver-hi estat i sento que l'estiu sigui tant llarg. 

1 comentari:

  1. Jo diria que el crack ets tu Eduard , per idear i portar a terme una iniciativa com aquesta, ha sigut un concurs molt divertit i instructiu, jo m'ho he passat bomba i a més he intentat fer els "deures" buscant i descobrint sota l'aigua aquestes espècies que setmana rere setmana ens es anat ensenyant. Et vull agrair això i l'estima que es nota que tens per aquest medi tan increïble com és el mar i la natura que l'envolta. Participar d'aquesta aventura ja ha estat un premi! La foto que il·lustra aquest entrada al blog un cop més és molt guapa, tota aquesta colla d'opistobranquis són increïbles, espero trobar-me'n algun dia un, em faria molta il·lusió. Una abraçada company i gràcies!

    ResponElimina