Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 9 de juliol del 2018

Marons de tramuntana



El terme marons l'utilitzen els cadaquesencs per referir-se a les onades, un dels llocs que més m'agraden per fotografiar-les és al far de Saranella de Port de la Selva. Aquell dia vaig arribar tard per poder pillar els núvols ben acolorits i a fe de déu que em va doldre, com si no hi hagués de tornar mai més.

8 comentaris:

  1. Em sembla que deu ser una frustració molt comuna en els fotògrafs de paisatge :-) Bona foto, malgrat no ser el moment àlgid!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre has d'estar als llocs com a mínim un quart d'hora abans de la bona hora. Una abraçada, Miquel

      Elimina
  2. Precioso el contraste entre el caótico pp y el cielo ... me gusta.

    ResponElimina
  3. Doncs el resultat no va estar gens malament. Una foto amb el teu segell personal inconfusible

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs el cel va ser una brutalitat conc minuts abans. s'ha quedat a la retina :-)

      Elimina
  4. Que curiós, no coneixia aquest terme dels cadaquesens, suposo que deuen ser argots de parla salada que malauradament se senten poc en el jovent.
    Jo d'això que t'ha passat a tu en tinc per explicar un munt i d'altres com de planificar una foto i que després "l'espectacle" estigui just a l'esquena amb un enaquadrament ple de cases i infumable també.
    Ahir, dilluns dia 9, al vespre anant per l'AP-7 al costat de Salt pels volts de les 9 hi havia un cel vermell espectacular... però... anava conduïnt i sense càmara, tampco hi havia res que em cridés l'atenció per acompanyar aquell cel, només cotxes i edificis... així que, són tresors per a la retina, llàstima que el cervell oblidi tant ràpid...

    ResponElimina
    Respostes
    1. La planificació en fotografia es mooolt relativa. Pots intentar estar preparat per unes condicions concretes i esperar tenir el temps lliure el dia que es donin, a partir d'aquí tot és molta incertesa. Jo no planifico fins el mateix moment en que surto de casa i miro el cel.
      Una abraçada

      Elimina