Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 24 de juliol del 2018

Dificultats per dormir?



Quan arriba l'estiu hi ha nits que es fa difícil dormir, la calor, el xivarri, i altres raons ens ho impedeixen. Una opció que tenim és sortir a l'eixida, o encara millor, anar fins un lloc ben fosc i mirar cap al cel. Pots començar per esbrinar quins són els planetes  del cel estelat (llum fixa) o, qui són els estels (pampallugues) i qui són els avions (pampallugues de colors) o, qui són els satèl•lits ( llum fixa en moviment). Si en vols saber més pots baixar-te aplicacions de mòbil que et poden posar el nom als planetes, les estrelles, les constel·lacions, les galàxies, la companyia de l'avió i el nom del satèl•lit artificial però, cal anar en compte que desprès t'enganxaràs al mòbil i no veuràs el cel. Ah! No pots oblidar una cosa molt important, emportar-te els fills o les persones que més estimes, si ho pots fer en companyia ja és la repera!

6 comentaris:

  1. Com t'ho passes de bé a l'estiu, ehh???
    Aquest raconet, que ja ens l'has mostrat en altres ocasions, és molt bonic. Imagino la sensació d'estar allà a les fosques...

    ResponElimina
    Respostes
    1. El lloc és una passada però, el terra és tan sols apte per faquirs

      Elimina
  2. Guapas fotos y un buen sitio para dormir, jeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si supieras lo que cuesta dormir! primero porque con ese techo difícilmente se concilia el sueño y la caleta no es de arena y las rocas ponen bastante de su parte para mantenerte bien despierto ;-)

      Elimina
  3. Estic molt d'acord amb tu. Només ens separen uns quants metres de desnivell :-)

    ResponElimina