Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 13 de novembre del 2017

El General Blanc


Feia molt de temps que no teníem una tramuntana "heavy", d'aquelles que posa les coses al seu lloc, trenca branques, arrabassa arbres, tomba murs, doblega senyals de tràfic, fa trontollar edificis, etzètera. Estem al palau del vent, si ofereixes massa resistència perquè has crescut massa, t'arrabasso de soca-rel i tot arreglat, així és com actua ella, com un 155. Ha estat tan forta que el mar s'ha quedat blanc d'escuma, fins i tot a Port de la Selva l'anomenen el General Blanc, ells la veuen a venir de mar endins, des del Rosselló. Clica sobre la foto per veure-la gran.

6 comentaris:

  1. Collons nano! Això és per mantenir la distància! Quina passada, ahir veia el TN que ho anunciava i vaig pensar, demà l'Eduard disfrutarà, i mira, ja l'has ben retratat, ja, ja, jaaaa! I a sobre amb aquests colorets tan macos al cel!
    Bona foto company!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fran, aquesta és la de la setmana passada que va ser molt forta, avui també ho és però no ha tingut puntes tan fortes com aquella. Una passada de guapa i amb la sort de que hi havia aquests quatre núvols ben pintats, normalment el cel està completament ras. Una abraçada

      Elimina
  2. Jo també vaig pensar en tu quan vaig veure el pronòstic de tramontanada...
    Per cert, em quedo mil vegades abans amb la tramontana que amb el 155 :-p

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que és millor una bona tramuntanada guaridora de malures que el 155. A l'Empordà es feia una processó per demanar que s'emportés a tots els mosquits que portaven les "terçanes i quartanes".

      Elimina
  3. Un altre que hi va pensar :-) I realment vas aprofitar molt bé la situació, almenys el mar em recorda aquelles fotos del cantàbric. Llàstima que aquesta tramuntana no ens pot guarir de 155 ni les coses que hi van associades. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Avui hi he tornat i els ruixims d,aigua i les patacades del vent no m,han deixat fer la feina. Una abraçada

      Elimina