Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

diumenge, 14 de maig del 2017

A partir d'ara ens remullarem



Si amics, a partir d'aquests mes i per introduir un canvi en els continguts del blog farem un poti-poti amb el blog de caiac, us mostraré imatges fetes a partir de les sortides d'esbarjo per la costa del Cap de Creus. Ja sabeu que el blog de caiac l'he deixat adormir, ja que el de fotografia em treu tot el temps que tinc. Tanmateix, l'any passat vaig perdre la càmera subaquàtica que em servia per immortalitzar les sortides i les cabussades per la costa i, com bé sabeu, més val una imatge que mil paraules mal escrites d'un servidor. Com que he fet la bogeria de comprar-ne un altra (la quarta!), aprofitaré per compartir les imatges que valguin la pena de les sortides pel CdC i el seu fons marí. Serà un petit canvi de registre que sempre va bé. Espero que serveixi per que tots junts aprenguem una mica d'aquest medi marí .

Ens estrenem amb unes imatges de la prova fetes el dissabte, he escollit dues de les espècies més comunes d'anemones, els també anomenats fideus de mar. la primera és l'Aiptasia mutabilis i la segona és l'Anemona viridis     

2 comentaris:

  1. Com hi vas nano! Això de la fotografia subaquàtica ho trobo fascinant, però sempre m'han dit que és una disciplina molt difícil, en fi, suposo que és com tot, és qüestió de posar-s'hi i ala... Molt guapes aquests anemones!
    Una abraçada company!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el macro terretre costa a sota de l'aigua sense poder respirar té un punt de dificultat afegit. Per sort sempre tenim el recurs de fotografiar als estàtics com ara són aquests fideus, lo altre és com a fora, bona llum, composar i disparar ;-) Una abraçada i gràcies per passar per aquest racó.

      Elimina