Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 15 de novembre del 2016

Platja de Sant Pere







Muga vol dir frontera amb euskera però, a nivell a la plana de l'Empordà, el riu que se'm fa més "frontera" és el Fluvià i, crec que això ens passa a molts dels que vivim al nord de la Muga ;-).
La selecció d'avui és de la sortida de sol que hi va haver aquest dissabte, estan fetes a la platja de Sant Pere Pescador, al sud de la frontera. Va ser un bon matí. Vaig aprofitar el final de la tramuntana que havia esborrat les petjades humanes i tan sols hi havia la del vent i dels animals. La primera foto, encara que no ho sembli era pràcticament de nit, és feta a una iso alta (400) i un temps d'exposició d'un minut, en la sessió vaig intentar captar aquestes llums baixes i suaus que il·luminen la sorra i l'aigua. M'agrada la tercera en que la sorra es tenyeix de rosa i es veuen les petjades d'una guilla que hi havia passat feia poc, en la següent podeu veure un borm blau dipositat pel mar i, la darrera és la gola del Fluvià just al instant de sortir el sol.   

8 comentaris:

  1. Un bon lloc i una bona llum, apart d'un bon fotògraf, és clar :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo del lloc i de la llum estem d'acord, el fotògraf està en període de formació :-). Poder combinar les roques dels penya-segats amb la platja és molt gratificant. Una abraçada

      Elimina
  2. Vaya serie más chula, la segunda es una preciosidad. Un abrazo

    ResponElimina
  3. Quina llum més guapa, Eduard. Aquests matins son dels que tornis a casa amb el somriure a la boca, a mi em va passar el disabte :-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per aquest finde crec que hi haurà una mica de moviment meteorològic, a veure si tenim bones llums i cels espectaculars ;-) Sort!

      Elimina
  4. This looks to be such a picturesque location. The images you've captured are just beautiful

    ResponElimina