Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 1 d’abril del 2019

Tromso, rodalies





 Llúdrigot menjant-se un peix en un port
 Fer escursions amb trineu és un servei turístic i una pràctica local els dies de festa
 Quan neixes en aquesta terra et posen sobre un trineu i et calcen uns esquis. Com que no hi ha pistes, tampoc hi ha remontadors, què us sembla? això si que és fer esport :-) 
 Una pràctica típica del diumenge, és agafar el tirabuixó per foradar el gel i anar a pescar a les culasses dels fiords


La ciutat té una bona oferta d'allotjament, en el nostre cas vàrem optar per llogar una casa que va resultar ser una passada d'espaiosa i ben arreglada, la tenien en venda per uns sis-cents mil euros però, no la comprarem. Tot i aterrar a quarts de deu del vespre, vàrem tenir temps de prendre possessió de la casa i sortir a caçar les llums del nord i així va ser. L'endemà a primera hora vaig anar a rebre el sol a la vora del fiord. No sé si us passa a vosaltres però,  quan vaig de viatge les glàndules suprarenals no deuen funcionar bé i, això, es tradueix en una hiperactivitat fotogràfica.  A partir d'aquell dia vàrem iniciar un recorregut per les vores dels fiords més propers a la capital i gaudir d'aquells paisatges nòrdics amb tots els seus elements naturals i antròpics.

5 comentaris:

  1. En Nord m'encanta.....hi tornaré, però en temporada més estival.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Han de ser dos mons absolutament diferents, estiu i hivern.

      Elimina
  2. Bon recull paisatgístic-etnogràfic 😀😀😀

    ResponElimina
  3. M’agraden molt els països nòrdics. Si puc hi tornaré a l’hivern. És preciós! i les teves fotografies són una meravella! Seguia el teu blog, però fins avui no podia posar cap comentari, no se perquè però google no em deixava...

    ResponElimina