Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 28 de març del 2019

Tromso











Per tercer any consecutiu ens hem ajuntat quatre companys (Josep Balaguer, Jordi Chueca i l'Arnau Pérez)  que entre altres coses ens uneix la passió per la fotografia, per fer un viatge plegats i omplir les targes de memòria de les nostres càmeres. Aquest any hem esta una setmana a 350 quilòmetres per sobre del cercle polar àrtic, queda fort dit així però, no n'hi ha per tant,  resulta que la regió de Tromso tot i ser àrtic i ser "freda", té una influència de la corrent del Golf, penseu que a finals de l'edat del ferro ja estava habitada i aquella gent no tenia gaire per abrigar-se, també us diré que sempre hem estat amb temperatures negatives.
Us deixo una mostra d'algunes imatges de la ciutat, nosaltres hi vàrem destinar molt poc temps, l'objectiu era el territori circumdant, el que si que és molt aconsellable de visitar és l'anomenat "cable car" (telefèric) que et permet tenir una vista de tota la ciutat, si ho feu aneu-hi cap al tard, a la posta del sol i si hi vas a l'hivern, mira d'agafar un dia sense vent.  Allí vàrem tenir l'oportunitat de veure la perdiu blanca, una raresa a casa nostra i molt comuna per aquelles contrades.
Des del punt de vista fotogràfic com que ens hi vàrem quedar fins l'arribada de la nit al cim de la muntanya, això em va permetre de poder fer un timelapse del crepuscle. Pel que fa a la ciutat un vespre vàrem fer un ràpid recorregut pels quatre llocs més emblemàtics, biblioteca, catedral, pont, ....

5 comentaris: