Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 7 de març del 2018

Front glacial II




Quan pels mitjans de comunicació s'anuncia l'entrada d'un front (polar, siberià, ...) sempre poden passar coses interessants fotogràficament parlant. Amb l'arribada del front siberià es van generar moltes expectatives, un servidor el va anar a rebre a Cap de Ras i allí, vaig intentar de treure-li tot el suc que va donar aquells celatges i una mar en moviment. La força de la segona imatge és la que m'ha satisfet més, com ho veus?

6 comentaris:

  1. Doncs si, tant el cel com la onada crec que li donen més "punts" a la segona, sense desmereixer la primera que compositivament crec que és millor, crec que cada una te punts a favor en respecte l'altre. Déu ni dó l'onatge, per disfrutar d'allò més company!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest és un lloc que de per natural és molt bonic i quan tens bones condicions de cel i mar és la repera però, que no és gens fàcil composar per les seves dimensions, cal estudiar-ho molt bé i tenir l'òptica adequada. Una abraçada, Fran

      Elimina
  2. Totes dues son molt bones però la segona sense dubte. Les línies del primer pla tene ben be el paper de protagonista.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan hi ha aquest recorregut llarg, que no ´s sempre, tenen un plus enorme. Una abraçada i gràcies per comentar

      Elimina
  3. Es difícil elegir .... las dos son realmente buenas y potentes. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esta calita que tiene unas dimensiones super-reducidas me recuerda al Silencio, òbviamente salvando las distàncias que son enormes, seguro que és por el arco del rompiente...Un abrazo

      Elimina