Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 26 d’agost del 2017

Darrera setmana!










Aquests han estat alguns dels ambients per on he hagut d'anar a cercar les imatges. Durillo, eh?

Gràcies de tot cor per acompanyar-me aquest estiu, d'alguna manera vosaltres heu estat part de la motivació per sortir a descobrir els tresors amagats al mar. L'estimació cap a ells puja si ho pots compartir amb qui té la sensibilitat per apreciar-ho i, vosaltres la teniu sobradament i ho heu demostrat cada setmana.
Aquest any he tret els components més competitius, els llistats nominals amb puntuacions, els premis, ha estat un joc més aviat entre tu i jo i, molts de vosaltres tot i tenir la influència de la bogeria pròpia de l'estiu, us heu mantingut fidels treballant cada una de les preguntes encara que estiguéssiu de viatge per l'estranger. La constància és el més difícil de mantenir i alguns heu estat fidels fins la darrera setmana. Gràcies.
Els participants ompliu un ampli ventall d'edat, n'hi ha de molt, però que mooolt joves i d'altres que ja us heu jubilat. Amb grup familiar, en parella o sols heu anat responent tot i la dificultat d'algunes setmanes.
Per tots aquests motius se'm fa difícil dir quins són els premiats tot hi haver-hi una puntuació i per tant classificació. Jo ja tinc l meu premi, cada setmana que he pogut m'he submergit a la recerca de les imatges per formular les preguntes, m'encantaria poder compartir totes aquestes hores amb vosaltres, cada dia d'apnea eren mes de dues hores de recerca, molt dies amb aigües massa tèrboles per aconseguir imatges de qualitat acceptable, dies ennuvolats que implica manca de llum per fotografiar però, sortosament hi hagut dies de sol i aigua transparent en que he disfrutat com un nen, també he de dir que l'aigua ha estat molt més càlida i agradable per submergir-se que altres anys. Per mi ha estat tot un plaer.
LA PROPERA SETMANA DESVETLLAREM ELS RESULTAT I EL PREMI
DARRERA PREGUNTA.:
Ara anirem a formular la pregunta de la setmana, és doble, en primer lloc s'haurà de identificar una cosa de forma molt peculiar però, no per això deixa de ser extraordinàriament bonic i a la vegada petit, és inconfusible. El segon repte i el més difícil serà encertar l'espècie de peix petit que veiem a la imatge, així com el sexe, no us precipiteu i mireu bé, el detall determinant està poc visible.:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada