Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 2 de juny del 2017

Tancat per prescripció proteccionista




Durant els mesos d'abril, maig i juny la platja de Can Comes roman tancada perquè algunes aus hi tenen allí el seu hàbitat de cria, com ara són els corriols. Els seus nius desprotegits al terra són una presa fàcil de gossos i petjades dels humans i cal donar-los-hi l'oportunitat per poder criar.
Durant una tramuntaneta d'aquest mes de març vaig anar-hi a acomiadar-me d'aquesta platja solitària, és dels pocs llocs de Catalunya que et permet estar passejant en total solitud pels seus quatre quilòmetres de longitud sense tenir cap edifici a prop, tot un luxe a dia d'avui.
El resultat són aquestes tres imatges, uns núvols desfets després de la posta i tenyits pel sol ponent, un detall de la sorra on es veu lluir pel sol minvant els trossets esmicolats de les cloves de tallarines i cloïsses i la gola del Fluvià a l'hora blava amb Venus a l'horitzó. 

2 comentaris:

  1. aaaaahhh,enyorada gola.sempre el mateix riu, sempre la mateixa platja i cada dia una llum diferent.
    loJC

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Xeic, doncs si, tens tota la raó. A mi m'agrda anar-hi al pic de l'hivern i ho dossifico, és com un premi sempre que hi vaig tens alguna sorpresa fotogràfica agradable

      Elimina