Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

diumenge, 9 de novembre del 2014

Celatges

0.8s/f7.1/200ISO/17mm
Possiblement que aquestes imatges no semblin res de l’altre món, una posta de sol més de colorins, no tenen res que ens impacti que no hagin vist en milers d'altres imatges però, alguns de nosaltres se’ns fa irresistible captar aquests colorins quan passegem vora el mar i te'ls trobes al teu davant.  Si el cantàbric té aquells cels tempestuosos i tenebrosos plens de força, la mediterrània ens ofereix l’explosió de la llum i el color. De ben segur que aquests entorns marquin la nostra manera de ser, el caràcter apassionat, la sensibilitat i amb això també rau la diversitat humana que és riquesa.

4 comentaris:

  1. Las tonalidades de rojos que se ven en esta imagen son una preciosidad. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hasta la roca que és marron oscura se tinyó de rojo. Un abrazo Jose

      Elimina
  2. Aquets son els colors que busquem. I no es tracta només la fotografía de paisatge en aquets moments, pero son els especials. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la costa és relativament normal trobar-te'ls aquests cels rogencs i més quan hi ha circulació dels fronts (tardor-primavera), el que és més rar és que apareguin les llums "excepcionals", normalment són de molt curta durada i solen adafar-me a contrapeu ;-( Una abraçada

      Elimina