Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 20 de juliol del 2016

La casa d'Éol II


Cansat d'esperar a Zeus en aquell paradís prohibit, vaig decidir traslladar-me cap a un altre punt. Coneixia una cova situada a poques milles d'allí, feia temps que en una sortida d'exploració hi havia trobat un niu de corb marí emplomallat i també era un bon lloc per la cria del ballester. Si aquelles joies de la nostra ornitofauna havien triat aquell paratge d'una bellesa tenebrosa , perquè no ho havia pogut fer el déu dels déus?
Vaig enfundar-me dins del caiac i vaig començar a palejar, ara ja de nit tancada, cap al NW, en direcció on neix la Tramuntana. Mentre anava palejant enèrgicament, l'aigua que s'aixecava de la quilla del caiac s'il·luminava de color verd-blau fluorescent. Es tracta d'un fenomen habitual a principis d'estiu i en les nits fosques, uns organismes bioluminescents (Noctiluca) s'exciten amb el moviment i emeten aquesta potent llum tant excepcional. Cada cop que la fulla de la pala penetrava dins de l'aigua, una aurea de llum apareixien al seu voltant i, les gotes que regalimaven de la fulla semblaven gotes de foc verd  que anaven estampint-se sobre la superfície del mar. Tot un espectacle que algun dia he de fotografiar o filmar.
Un cop desembarcat a la boca de la cavorca, vaig començar a caminar per aquella llarga gola fins endinsar-me en la cavitat principal de la suposada casa de les divinitats. Malauradament allí no hi eren, tant sols els crits dels polls del ballester hi retrunyien. El sensor de la càmera no va ser capaç de captar altra cosa que la imatge que us mostro i on no és veu cap déu.   (continuarà)

11 comentaris:

  1. Yo me cagarí de miedo en un kayac e en bell meduio de la nuet XD
    Una experiéncia molt bona, com les fotos. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Chabier. Segur que en disfrutaries molt, tant o mes que jo. Una abraçada

      Elimina
  2. Beautiful shots. Great composed and excellent framed

    ResponElimina
  3. La primera es una pasada Eduard. Un abrazo

    ResponElimina
  4. Impresionant finestra amb vistes. Un punt d "maglite" imagino molt encertat.

    salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bon ull, quan treballes amb altes sensibilitats amb una mini vas sobrat. Una abraçada, Albert.

      Elimina
  5. Respostes
    1. Gràcies, Pilar. Ja l'any passat vaig fer una foto de la VL des de dins d'una cova i aquest any he buscat una segona cova que estigués ben encarada i sense CL, cosa gens fàcil. Ara tocarà en els propers anys millorar-ne els resultats o fer noves versions, Una abraçada

      Elimina