Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 30 de juliol del 2013

Portitxol.



Un dels racons més guapos de l’Escala que a l’estiu  és ple de contaminació lumínica i per tant de difícil fotografiar però,  a l’hivern es un lloc òptim per anar a veure la darrera sortida de sol de l’any, com aquesta que pertany al 31 de desembre del 2012 i que la lluna il·luminava l'arc.

9 comentaris:

  1. Una preciosidad de foto Eduard. Un abrazo

    ResponElimina
  2. Gracias Jose, la iluminación es enteramente de la Luna, por no subir la sensibilidad me la jugué dejando que las estrellas dibujaran un poco de traza, en este caso no me molesta demasiado. Normalmente miro de no dejar trazas por el efecto de desenfoque visual que da.

    ResponElimina
  3. Un lloc bonic i amb la seva dificultat, fotograficament parlant.
    Crec no haver vist, una versió nocturna d'aquest indret.
    Guai!

    ResponElimina
  4. Certament és un lloc molt fotografiat, aquesta és quasi crepuscular o millor dit hora blava. Gràcies per passar, Esther

    ResponElimina
  5. Un indret d'allo mes atractiu. És a 11 mm? . A mi em sobra longitud focal per encabir tot l'arc en un unic fotograma.
    Salutacions
    jc

    ResponElimina
  6. Suposo que ets en Joan Carles, doncs si és l'onze mm i surt l'arc ben encaixat, amb un 16 crec que ja no entra. Bon estiu!

    ResponElimina
  7. El lloc té el seu encant, tinc algunes fotos nocturnes però s'hi aprecia la maleïda bombeta del hotel en les roques, no sabia que més cap a l'hivern l'apaguen...serà qüestió de tornar-hi :-))
    L'enquadrament té la seva dificultat, sobretot si el vols encabir tot ja que no pots anar gaire enrere...

    ResponElimina
    Respostes
    1. El lloc és xulo, però el que dius cal aprofitar quan l'Hotel està tancat i amb una mica de lluna amb quart minvant o una mica més, aleshores qui domina és la llum de la lluna i no la bombeta ;-). Gràcies per passar

      Elimina
  8. Jo també he caigut i tinc la meva versió del puestu, tot i que no de negra nit :-)

    ResponElimina