Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 27 de juliol del 2013

És el que hi ha






Darrerament no puc planificar les sortides fotogràfiques segons les condicions meteorològiques, simplement aprofito per fer fotos els dies que puc sortir i això es nota molt en el resultat final.
Divendres unes fortes tempestes escombraven l’Empordà i això sempre pot possibilitar l’aparició de cels potents. Vaig tenir mala sort i allà on estava situat l’orientació no era la correcta en el moment que hi va haver alguna cosa interessant. Què hi farem!
Com que anava acompanyat d’en Ricard, un bon amic, vàrem compartir la vesprada i part de la nit per fer algunes pràctiques d’aquesta modalitat fotogràfica i així nar aprenent tots dos.

4 comentaris:

  1. Me gustan mucho las dos últimas Eduard, un abrazo

    ResponElimina
  2. La luna en gibosa es francamente complicada y "diurniza" el paisaje. Un abrazo, maestro!

    ResponElimina
  3. El cap de Creus te tants i tans racons que un que el conegui be com tu sempre pot treure petroli, siguin quines siguin les condicions meteorològiques, només cal canviar del pla A al B o al C en el moment adequat.
    El toc fred a la tercera m'agrada tot i que el far (suposo...) fa una mica la guitza ;-)
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realment aquests darrers dies d'elevada humitat i manca de concentració per part meva (és l'estiu), es fa molt difícil fotografiar. A mi també m'agrada la de la lluna i el far, hagués canviat la ubicació de la lluna però havia d'aprofitar aquell moment.

      Elimina