Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 8 de juny del 2016

La Torre del Sastre i la VL


Aquesta és una de les masies més emblemàtiques del municipi de Roses, es creu que va ser construïda entre els segles XVI i XVII. Pertany a l'època en que aquestes costes del Cap de Creus eren fustigades per la pirateria, és per això que calia vigilar i defensar-se dels lladres i raptors.
Ja feia temps que volia fer aquesta imatge però no ha estat fins aquest any que l'he pogut fer. Un dilluns al vespre i just abans d'anar a dormir, vaig sortir a observar el cel després d'una tempesta, al veure que el cel havia quedat net de núvols i l'atmosfera ben transparent, em vaig embolicar la manta al cap i cap a la Torre, de fet no em quedat gaire lluny, després d'un hora estava de tornada al llit, reconec que soc una mica friqui. En la imatge es pot veure com Saturn llueix just a la vertical de la torre.   

6 comentaris:

  1. A esta afición en i estamos quantos, de frikis. A veyer se estianyo me lanzo una miqueta més a fer la Carrera de Sant Chaime (VL), que tiengo una miqueta abandonatas las fotos nocturnas.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja t'ho he dit més d'un cop. Molts dels llocs que ens mostres de l'alta muntanya me'ls imagino de nit. ë suna llàstima que a l'estiu és qun més feina tinc, si no fos així pujaria cap a les teves muntanyes. A veure si tens sort i pots mostrar-nos aquestes belleses també de nit :-) Una abraçada

      Elimina
  2. Preciosa Eduard, me encanta la iluminación. Tienes que probar las nuevas herramientas de LR para el tratamiento de la distorsión. Esta imagen lo agradecerá. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estoy en la encrucijada de si pago la cuotas mensuales o no...., he sido toda la vida un pirata. Debe ser porque me gusta el mar :-) . Un abrazo

      Elimina
  3. Bona company, ben il·luminada i bon cel. Al punt, com un bon filet de vedella

    ResponElimina
  4. Bona company, ben il·luminada i bon cel. Al punt, com un bon filet de vedella

    ResponElimina