Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 31 d’octubre del 2014

Inútils!



Definició de Inútil: "Que no sirve para nada". 
Resulta que dimecres al matí un grup de militars que estava per Sant Pere de Roda, es van distreure intentant treure l’estelada que hi ha al coll del Mosquit (a sobre del monestir i al costa del castell de Sant Salvador). Van ser tan maldestres que ni van poder “neutralitzar” aquest objectiu tant senzill. Doncs si això passava al mati, a la tarda ja hi havia una persona que s’hi va enfilar per penjar-ne una de nova a sota de l’esparracada. 
Jo hi he pujat aquest dijous per fotografiar a les protagonistes de les notícies locals d'aquests dies. Tanmateix m’agradaria dir una cosa, si a uns els eduquen en la violència i els preparen per disparar a matar, nosaltres ens hi haurem de tornar llençant-los-hi altra mena de projectils, que us sembla poemes i flors ;-P  Aquí va la primera floreta amb forma de fotografia. La il·luminació l'ha posada la lluna i el resplendor a la base de la primera imatge correspon al nucli urbà de Llançà. Espero que us agradi (Clica la imatge + F11 per veure-la més gran)



2 comentaris:

  1. Qui no té feina el gat pentina. I aquests, el sou dels quals paguem entre tots, sembla que en tenen molt poca de feina.
    PD.- La segona imatge està molt guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres m'he descuidat de posar les dades, la segona s'ha fet amb el 70-200 a alta sensibilidad i uns 4s de velocitat i poder tenir els estels com punts, la primera és amb el 14 i fer que el màstil quedi verticat, cal centrar-lo molt i no m'agradava, vaig fer-la amb una lleugera inclinació amb la direcció del vent ;-) Gràcies per passar

      Elimina