Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 21 de gener del 2016

La mort



Quan passeges pels espais naturals ho fas per captar la vida, ja sigui en el seu conjunt o en el detall. En el meu cas trobo irresistible captar la mort, ja que és part essencial d'aquesta. Si ho fas d'un animal salvatge que ha caigut electrocutat o d'un arbre tombat per la tramuntana, sembla que és més colpidor però, no desaprofito l'ocasió de fer-ho amb animals domèstics, ells també formen part d'aquesta roda. L'home, ens agradi o no, és part essencial del cicle.  

8 comentaris:

  1. Encara va tenir lo sort de morir en el seu ambient,aigua i herba no li faltarà!

    ResponElimina
  2. Molt encertada al igual que la reflexió

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu ja saps que intento que cada imatge porti alguna cosa, com que no ho sé expressar amb la imatge, m,he d,escarrassar a escriure.ho ;-) una abraçada, Albert!

      Elimina
  3. Respostes
    1. Són muchas semanas las que llevamos con pocas oprtunidades para captar luces buenas, es por esta razón que me tiro ha fotografiar la imágenes del ganadao muerto! ..., que malito que estoy ;-)

      Elimina
  4. Es una imatge natural una mort natural i donant aliment a altres animalons, avui en dia ens sorpren aquesta naturalitat.
    Bona imatge.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte, perquè tenim unes reglamentacions que dieun que els animals domèstics no poden quedar morts al camp i ser un aport d,alimnet pels carronyaires. Pobrets, corbs, garses, guilles i altres netejadors de cadàvers :-( Gracies per comentar, Esther.

      Elimina