Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 31 d’octubre del 2015

Fugida.


El diumenge quan vaig baixar fins les closes, els trets dels caçadors ressonaven al mig de la boirina, Al sortir del cotxe vaig veure com una guilla fugia pel mig del prat, òbviament ni la més mínima opció de fotografiar-la però, si que em va regalar el seu rastre, el vaig trobar molt atractiu per intentar plasmar-lo en aquesta imatge d'avui. Aquella traça dibuixada sobre l'herbassar moll per la boira fugissera tenia una bellesa difícil de descriure.
També em va fer reflexionar sobre aquest pobre animal que ha sobreviscut a la persecució secular a la que està sotmesa i, que gràcies a la seva astúcia ha arribat fins als nostres dies. Fins i tot arriba a viure ben a prop de les nostres cases. Admiro aquest animal i aquest esperit de supervivència, poder perquè el relaciono al que hem de tenir molts dels pobles oprimits o el de les persones perseguides...

4 comentaris:

  1. Molt guapa la historia de la foto.
    La veritat és que són uns animalons ben llestos i, com bé dius, si han sobreviscut a la pressió humana és perquè han sabut adaptar-se i treure'n profit de les circumstàncies canviants. Això em zona a Darwin, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Constantment veig les seves teories complint.se, tenen molta lògica, suposo que ens passa a tots :-) Una abraçada

      Elimina
  2. Una gran foto d'ambient que reflexa els matins de tardor hivern amb un camí que guia per ella , realment molt fina.

    Referent a les guilles, realment és un animal d'allo més adaptat que ha conseguit sobreviure a l'espècie humana , amb una bona adaptavilitat, l´última que he vist aquest any també ha estat a la zona d'Aiguamolls, no hi deuen estar del tot malament .

    salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A l'època d'aparellament i posteriorment quan es dispersen els joves, hi ha setmanes que pràcticament en veig a diari. Això si, sempre a punta de dia. On és més fàcil de veure'n és al Cap de Creus. Una abraçada, Albert

      Elimina