Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 15 d’agost del 2015

Petjades perdudes


Després de les pluges m'agrada apropar-me a la vora dels estanys per llegir les petges impreses en el fang. És un exercici que t'ajuda a entendre una mica el "tràfic" de feristeles que hi ha en aquell indret i algunes de les seves costums.
La dificultat més gran que hi ha a l'hora de fotografiar-ho és no incloure-hi rastres d'origen humà :-(  . Aquesta imatge per exemple és feta a l'estany de Sant Joan, un lloc que s'hi caça i l'entorn es ple de petjades de caçadors i gossos, entre aquest garbull de senyals aquesta tarda hi havia també els de la fauna salvatge, hi vaig veure l'omnipresent senglar, el teixó i la guilla però, van ser aquestes de bernat pescaire les que estaven més fotogèniques.
La dificultat tècnica d'aquesta imatge està en compensar la il·luminació del cel i la del primer pla del terra. La solució la trobo en l'ús del filtre invers de densitat neutra i el moment just de la posta en que el "pp" també està suficientment il·luminat, més tard és massa tard ;-)

2 comentaris:

  1. Pues una puesta de sol magnífica Edurard y estupendamente planteada y mas con las dificultades que te has encontrado en ese momento, otro gran trabajo para tu archivo fotográfico.
    En cuanto a los montes que me preguntas en mi foto; he de decirte que es el Valle de Polaciones con Peña Sagra al fondo.
    Un abrazo amigo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Seva por pasarte y responder a mi pregunta. Un abrazo

      Elimina