Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 6 de maig del 2015

Lliri groc I




Si hagués de triar la planta més vistosa, abundant i representiva dels aiguamolls dolços, possiblement que triaria al lliri groc (Iris pseudocorus).  Aquests mes d'abril he aprofitat per fotografiar-los des d'abans de la florida i fins que aquesta ha esclatat. Ells, voregen els estanys i recs de les zones d'inundació freqüent. Avui us mostro la primera part, aquesta primera proposta es tracta d'uns contrallums de les fulles. Espero us agradi!

7 comentaris:

  1. La primera la trobo molt original i ben buscada, també la segona m'agrada.
    Molt creatives
    Enhorabona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi, a la primera em va cridar l'atenció aquesta coloració blavosa de les gotes que estan dins del pla enfocat. La segona, és una doble exposició en que la segona esta absolutament desenfocada. Una abraçada

      Elimina
  2. La veritat és que les fulles de lliri a contrallum donen molt de joc. He de treure-hi el nas, fotogràficament que arribarà l'estiu en un tres i no res!. Salut JC

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espavila que ara estan al punt i a partir d'aquesta setmana començaran a marcir-se :-) Una abraçada J.C.

      Elimina
  3. Et noto molt creatiu, inquiet caminant cap a l'evolució...
    M'agrada la segona però te un, però que no et se dir.

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Seran els efectes primaverals. La segona al ser una doble exposició no ha quedat un color verd net de les fulles, possiblement que sigui això el problema, li haurem de fer un rentat de color.

      Elimina
  4. La tercera "xapo" , m ha atrapat per la llum, la transparència i el color. I la presa en vertical casa amb el motiu , molt xula Edu!

    ResponElimina