Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 4 de maig del 2015

Closes d'en Massot



Aquesta és la sortida del sol de la diada de Sant Jordi. Com que era el dia del patró de la meva feina, vaig aprofitar per anar als estanys i poder-ne gaudir amb tota la tranquil·litat (això és vici)  i seguir practicant la macrofotografia, abans de posar-me amb aquesta disciplina vaig poder fer la sortida de sol, cosa que molt poques vegades faig, soc més aviat de postes ;-).

8 comentaris:

  1. M'agrada la primera, amb la diagonal marcant dues zones: una il·luminada i l'altra fosca.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Entre la primera i la segona hi ha una diferència de pocs metres i una orientació oposada, per mi també són opasades les sensacions qu em produeixen. La primera la trobo molt agradable. Gràcies per ser-hi, Chabier!

      Elimina
  2. Doncs jo em quedo amb la segona. Hi veig un núvol fosc que duu l'ull cap als cavalls i unes diagonals al primer pla a l'esquerra terra que també. Salut, jc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com li he dit al Chabier són dues sensacions/imatges oposats. Aquesta closa té un excés de pastura i de pas dels animals que tenen el sòl molt trepitjat. En aquesta segona imatge es fa molt evident, en la primera l'aigua ho amaga. Gràcies per passar-te Joan Carles

      Elimina
  3. Me encanta la de los caballos, un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estos ambientes dramáticos son los que te gustan. Un abrazo

      Elimina
  4. Jo també em quedo amb la dels cavalls. M'agrada el dinamisme que té. Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La llàstima és que no estiguessin més nets ;-) . Si fossin més blancs resaltarien tal i com es mereixen. Gràcies per treure el cap i opinar, company!

      Elimina