Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 27 de novembre del 2014

Tudela, un viatge al·lucinant


Un dels lloc totalment recomanable per ser visitat quan es va al Cap de Creus és el Pla de Tudela, només traspassar l’entrada te’n adones que has entrat en un altre món, sembla que facis un viatge per un planeta diferent però, es que a més, si et deixes anar hi veuràs molt més enllà. Un viatge al·lucinant allà on tu vulguis arribar.
Aquestes estructures són les que voregen l’entrada del itinerari, a partir d’aquest punt pot passar de tot i més si hi vas de nit.  
Quina t'agrada més?


6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Estic fent una enquesta al "face" i van empatades, ja mateix no ho tinc gens clar. Com m'han dit s'0hauria de fer una berreja de les dues versions ;-) Gràcies per la visita Esther!

      Elimina
  2. No sé molt bé com interpretar l'expressió: "a partir d’aquest punt pot passar de tot i més si hi vas de nit". No sé si em dona mal rotlló o ganes d'anar-hi, ja, ja, ja...
    Per mi la primera :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Josep, en aquest lloc m,ha passat de tot, des de trobar?me un grup de senglars que van atacar al meu gos, fins a veure quan caminava sense llum a les 2 de la nit una figura humana. ( que va resultar ser un caiaquiste com jo que no podia dormir) o que em pases un gran duc volant per sobre del cap. Si això hi poses el que et pot fer la imaginació veient les roques zoomòrfiques, no et dic res ;-) una passejada ben distreta!

      Elimina
  3. La primera. Te un aire de pel.licula classica de ciencia ficcio ...
    Li tinc ganes a aquest lloc pero enguany el cel de tramuntana es fa pregar :(
    Salut.jc

    ResponElimina
    Respostes
    1. La intenció era que evoqui la peli "odisea 2001" la recordes? Una abraçada

      Elimina