Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 29 de novembre del 2014

El farsant


Quan vas pel cami que porta del mas Puignau (Port de la Selva) fins a Perafita (Cadaqués) i en el primer serrat que passes, just al cim es veu una barraca de pedra seca peculiar pel seu perfil i la seva ubicació. Un cop t’hi enfiles per esbrinar que coi és aquella cosa, et trobes amb un búnquer de la postguerra disfressat de barraca.
Aquesta imatge la vaig fer divendres passat quan havia planificat anar a empaitar una roca que em té el cor robat però, un cop m’havia encaminat vaig adonar-me que el cel estava massa enterbolit i que no valia la pena anar-hi, aleshores vaig canviar de plans per anar a retratar al farsant. 
Quan planifiques sortides fotogràfiques, mai porto un pla programat fix, cal tenir sempre un pla B, qui mana realment són les condicions ambientals.

4 comentaris:

  1. Ens pensàvem que això de reutilitzar i reciclar era sinònim de modernitat i ves per on ja ho feien servir els nostres avis!!.
    Pel que fa al pla B, totalment recomanable!.T'ha quedat molt ben equilibrada de llums i colors. Salut.jc

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un bunker transvestit ;-). Aprofita el cap de setmana de llevant! Una abraçada

      Elimina
  2. I, per si no funciona el plà B, cal tenir-ne de C, D i E.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si et falla el cel, cal mirar cap a terra o treure.li el suc a la CL, aquesta és una estratègia que normalment utilitzo. Una abraçada, Chabier

      Elimina