Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

diumenge, 23 de novembre del 2014

Abstraccions alberenques



     
Dies enrere (2/11/11) vaig pujar a la fageda que hi ha darrera del Puig Neulós per saber l’estat del fullam i, tot just començava a trencar-se el color, hauré d'esperar uns dies per tenir-ho al punt i  també caldrà demanar a la tramuntana que no les espolsi.
Tot i ser el migdia amb una llum molt dura vaig treure’n aquest parell d’abstraccions, la primera és de la fageda i la segona d'una pineda. Espero que us complaguin. 

6 comentaris:

  1. Mira que hi han fotos de aquest estil i son d'aquell tipus que no em cansen.
    M'agrada sobretot la segona.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Esther, aquest mati he sortit a punta de dia per anar-hi pensant trobar-ho tapat però he girat cua per la manca de les boires..., m'he anat a fer el vol pels aiguamolls, i altre cop em trobo que em venen ganes de fer abstraccions..., avui l'hi ha tocat a la vaselina ;-) beneïda tardor!

      Elimina
  2. Bones Eduard,
    Avui hi hem estat a la banda francesa de l'Albera... No t'esperis! (o ja no trobaràs gairebé res). Els castanyers ja estaven desfullats i els fajos estaven molt macos amb els seus colors de tardor però em temo que no aguantaran gaire...

    HI he posa't unes fotos al meu blog per si et vols fer una idea de com estava.

    Amunt ACFAE!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ahir tenia planificat anar.hi però la manca de boira em va fer decidir anar als Aiguamolls. Ens haguèssim trobat! :-)

      Elimina
  3. Edu.. ehem..sóc l'anònim Josep.
    Porto un parell de dies pujant a Puigneulós, doncs és el moment... i et diré que la boira hi és cada dia..ara si, ara no... la llum va i ve.
    El bosc esta fantàstic només enfilar coll de l'Ullat, tot el pantone de la tardor... més amunt, vas trobant zones amb fulla i zones despull,ades.
    Avui he fet (tard) la pista que va de tanyareda a Sureda... com a mosaic de colors: brutal!!!!..ara, és pista llarga i millor per vehicle 4x4.

    Josep

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara vaig amb cotxe sense 4x4, si un dia t'hi escapes i vols companyia, m'apunto!!! Una abraçada

      Elimina