Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 25 de juliol del 2014

Verds




Cada any quan arriba la primavera i la tardor m’escapo cap a les pollancredes per practicar l’abstracció. Són aquestes plantacions ordenades un lloc on resulta senzill fer-les. El que faig és passejar-m’hi per uns camins coneguts i busco la llum, el color i composició que em crida l’atenció. Quan la trobo comença el patiment, fent aquestes imatges pateixo molt física i mentalment. Configuro la càmera i a pols comença a disparar variant la velocitat del moviment i les configuracions fins obtenir allò que busco o que s’hi apropa una mica.
Les imatges d’avui estan fetes sota la pluja, els colors dominants són els verds madurs. Ara trieu vosaltres la que us agradi. En aquesta sessió en vaig fer més de dues-centes!




8 comentaris:

  1. La quarta, amb les roselles que li donen el punt de color. Alguna vegada he provat a fer aquest tipus de barrits i mai ha surtit res interessant. També és veritat que sembla molt més senzill a una pollancreda que a un bosc de faigs. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte Chabier, has de buscar llocs on hi hagi unes línies de paisatge molt senzilles i seguir el moviment en les dominants (vertical en aquest cas) però si ets una mica més agosarat pots fer altres tipus de moviment, com els microcirculars etc. és qüestió d'anar provant. Una abraçada

      Elimina
  2. Nen! la tercera i la quarta me les quedaria pel meu menjador!
    M'agraden molt.
    Abraçada.

    ResponElimina
  3. Jo, la tercera també. Després la quarta o la cinquena.salut.jc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara s'harien de millorar una mica, al ser fetes a pols costa que siguin perfectes Una abraçada JC

      Elimina
  4. Muy buen trabajo Saludos
    http://creatividadeimaginacinfotosdejosramn.blogspot.com.es/

    ResponElimina