Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 10 de juliol del 2013

Cala Bona


Per mi és un dels tres millors llocs per passar la nit al Cap de Creus. Com bé diu el seu nom, és un bon refugi pels temporals de mar perquè queda molt ben arrecerada. Quan arriba el bon temps, junt amb alguns companys solem anar a fer nit per la costa del CdC, aprofitem per pescar, menjar, conversar, cabussar-nos, fotografiar, etc, en definitiva gaudir de la vida i d’aquest entorn + INFO. Aquest divendres vaig fer la VL, vaig fer proves d’anar incrementant la sensibilitat de la pobra Canon 550D, però no aguanta més enllà dels 1600 ISO, ja tinc ganes d’agafar una càmera de gama alta i treure-li el suc a aquest cels.  

Si t’ha agradat pots compartir-ho prement alguna de les connexions (botons) a les xarxes socials que hi ha aquí sota. Difondre i compartir els valors d’aquest entorn és un dels objectius del blog. Gràcies!

6 comentaris:

  1. Preciosa nocturna, muy guapos los reflejos. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Jose. Por cierto ayer noche en Monegros no pude hacer nada, la lluvia fue el motivo, epro tengo algunas localizaciones que prometen. La pròxima semana igual cuelgo lo poco que hice el otro año. Un abrazo

      Elimina
  2. ... ja t'he compartit via twitter, apa
    :-)
    Una pregunta: on enfoques en una foto aixi? a les estrelles, a les roques o hiperfoques?

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet amb un 11 mm enfoco a infinit, bé, ja em coneixo la posició on queden enfocades les estrelles i tot alló que queda a poc més d'un metre. Gràcies per compartir ;-)

      Elimina
  3. Respostes
    1. Gràcies per la visita. Si li trobo comprador aniré per un altre model i així encarar l'hivern amb les forces renovades ;-)

      Elimina