Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 1 de juny del 2013

Tramuntana estelar.


Realment és una relació d’amor i odi la que establim amb la tramuntana. Quan fa dies que no bufa l’enyorem i quan esta dies bufant l’odiem.
La foto d’avui és en homenatge a la meteorologia d’aquestes darreres setmanes, i especialment a l’estimada tramuntana. Els estels marquen el camí del vent i el pi, avui ja mort,  simbolitza quin és el destí del que no obeeix el seu mandat.
Foto feta sumant la llum de varies imatges perquè quedin ben marcades les traces dels estels (startrail), datada a finals de novembre del 2011 al Pla de Tudel, el pi avui encara és en peu però els banys de sal portats pel vent l'han mort. Aquest arbre quedava arrecerat dels edificis deconstruits d'aquest indret.  

4 comentaris:

  1. Guapa composición, la forma de las ramas es muy chula. Un saludo

    ResponElimina
  2. Este pino ha sido podado por mil vientos huracanados, creció a reguardo de unos edificios que ya no existen y ahora sin su protección se murió :-(
    Gracias por pasarte, José.

    ResponElimina
  3. Segur que és mort? jo encara li veig una mica de verd.
    Algun dia et demanaré com es fan les traces aquestes. Quan sigui gran...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sussana, el pi en el moment de la foto estava mig viu, actualment s'ha mort del tot. Les traces són fetes amb un programa anomenat star-trail, és gratuït. Si vols algun dia, quan siguis gran, t'ho explico ;-)

      Elimina