Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 8 de maig del 2013

Escalada nocturna.

Divendres vàrem sortir per fer un intent de "fotografia nocturna esportiva", es tractava de il·luminar una paret d’un penya-segat de la mar d’Amunt mentre la Júlia l’escalava. Malauradament el resultat del treball no ha estat al nivell que ens haviem  imaginat però, sortosament vàrem poder fer aquesta foto amb la Júlia ben relaxada i observant els estels. Gràcies companya!
La foto s’ha fet en 45 segons d’exposició, el diafragma amb un valor de 2,8, la sensibilitat a 400 ISO i la focal de 11 mm. Per il·luminar-la hem utilitzat un lot de llum càlida.

7 comentaris:

  1. Póster una mica d'il.luminació a contrallum, es el que li fa falta a la Julia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Josep Mª per l'aportació, segurament que una il·luminació complementària de contra hagués perfilat la figura de la Júlia. En aquell moment no m'ho vaig ni plantejar. Estava més pendent de poder tenir temps de fer l'aportació de llum sense superar el temps perquè no surtisin els estels moguts :-(
      Una abraçada

      Elimina
    2. Per a fer-ho tal com dius fa falta mes gent i per tant s'ha de planificar. Malgrat tot aquesta es una molt bona prova.

      Elimina
  2. Caram, un modalitat de fotografia molt poc vista.
    Ja saps si no t'agrada el resultat, doncs a repetir
    Salut!!





    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi,
      La veritat és que hi ha alguna paret que m'agradaria tenir la figura humana per tenir un ordre de magnitud, algú fent escalada pot ser una possibilitat. Seguirem provant-ho ;-)

      Elimina
  3. La petita princesa...
    Quina bona idea de foto. Mira que em copio...

    ResponElimina
  4. Gràcies Suss, de fet si t'hi fixes, semblaria que està asseguda a la boca d'un monstre de pedra..., bé és qüestió de posar-hi una mica de imaginació ;-)

    ResponElimina